Trolleymaster – Kingspans nya dieseltankar

dieseltank_infrapipe_trolleymaster

Behöver du en mobil dieseltank av mycket hög kvalitet? Då ska du ta en titt på Kingspans nya serie dieseltankar – Trolleymaster. TrolleyMaster 60-100 liters dieseltanksortiment har utformats speciellt för att förse dig med en av de minsta mobila dieseldoseringstankarna – perfekt för dieseldistribution i alla terräng.

Dieseltankar med genomtänkt ergonomi och funktion

Diesel- och transporttankarna i TrolleyMaster serien är designad med ergonomiskt handtag som ger grepp när du drar och lyfter tanken. Dieselpumpen är lättåtkomlig då den är placerad på ovan sidan av tanken. Off-road gummihjul l med en diameter på 250 mm. Handtagshållaren samlar vätskedroppar från munstycket och skyddar munstycket under transport. Det kan vara enkelt skruvas loss och rengörs.

Välutrustade, pålitliga och läckagesäkra

TrolleyMaster diesel transporttankar är standardutrustade med Piusi dieselpump 12v med batteriklämmor, 3 meter dieselslang och automathandtag. Läckageskydd – kulventil skyddar mot vätskeläckage från produkten under transport. Vi kan utrusta er transporttank med 24 v dieselpump, längre dieselslang och K24 digitalflödesmätare.

dieseltankar_infrapipe_trolleymaster
Tre olika dieseltankar ur Trolleymassterserien

Hos ÄlvestadTanken finns gott om dieseltankar i lager

Behöver du en pålitlig dieseltank av mycket hög kvalitet, bör du ta en titt i vårt sortiment. Förutom Kingspan finns även andra dieseltankar i vår webbshop. Har du några frågor eller funderingar? Tveka att höra av dig, så hjälper vi dig i lugn och ro vidare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Kontakt

013-39 30 90 info@alvestadtanken.se Algolgatan 7 58335 Linköping

Copyright © Älvestadtanken 2022 | Design och utveckling av Webking