Nivåövervakare ES35 för Spilloljetankar

3.492,00kr Exkl. moms

Delbetalning från 175,00kr/månad

Beskrivning

Nivåövervakare ES35 för Spilloljetankar

Nivåövervakare ES35 för Spilloljetankar används för att enkelt ha kontroll på nivån i till exempel spilloljetanken. Kompletteras med R6 special nivågivare.

ES35 är en ATEX-certifierad universell alarmenhet för användning tillsammans med typgodkända termistorgivare.
Alarmenheten är universell och kan användas både som hög- eller lågnivå-larm. Enheten är självkontrollerande vilket innebär att enheten ger automatiskt larm i händelse av felaktigheter i givarkretsen.

Givarens kännande element utgörs av en termistor av PTC-typ. PTC = positiv temperatur koefficient, innebär att ter- mistorn då den genomflyts av en egen- säker ström, ökar sin resistans samtidigt som temperaturen i termistorn stiger.
Eftersom termistorn endast kan uppnå sin högre temperatur då den befinnner sig i luft kan förstärkaren, vilken är ansluten till termistorn, avgöra om termistorn befinner sig i luft eller vätska.
Enheten har en potentialfri växlande reläutgång av ”Failsafe”-typ vilken kan användas för att tända larmlampor, starta/stoppa pumpar etc.
Eftersom enheten är ATEX-certifierad kan den användas för nivåkontroll av brandfarliga vätskor etc.

 

Specifikation:

 • Mått (BxHxD): 175 x 125 x 75mm.
 • Vikt: 0,7kG.
 • Kapslingsklass: IP65.
 • Kabelanslutningar: 5 st (7-10mm).
 • OSA Certifikatnummer: SP04ATEX3620X II (1) G [Ex ia Ga] IIB
 • Artikelnummer: 1335
 • Spänningsmatning: AC 230 V.
 • Effekt: 4VA.
 • Reläutgångar: 1st välxande AC 250v / 4A / 100VA.
 • Omgivningstemperatur: 0grC-40grC+.
 • Larmindikering: 2 st lysdioder.
 • Akustiskt Larm: Integrerad Piezosummer.
 • Testfunktion: Via testknapp.

 

Har du frågor om den här Afriso-produkten? Välkommen att kontakta oss.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nivåövervakare ES35 för Spilloljetankar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Produktblad.ES35

Download

Produktblad för Afrio ES35 Nivålarm för termistorgivare ATEX-Certifierad & Självkontrollerande. ES35 är en ATEX-certifierad universell alarmenhet för användning tillsammans med typgodkända termistorgivare. Alarmenheten är universell och kan användas både som hög- eller lågnivå-larm. Enheten är självkontrollerande vilket innebär att enheten ger automatiskt larm i händelse av felaktigheter i givarkretsen. Eftersom enheten är ATEX-certifierad kan den användas för nivåkontroll av brandfarliga vätskor etc. Givarens kännande element utgörs av en termistor av PTC-typ. PTC = positiv temperatur koefficient, innebär att ter- mistorn då den genomflyts av en egen- säker ström, ökar sin resistans samtidigt som temperaturen i termistorn stiger. Eftersom termistorn endast kan uppnå sin högre temperatur då den befinnner sig i luft kan förstärkaren, vilken är ansluten till termistorn, avgöra om termistorn befinner sig i luft eller vätska. Enheten har en potentialfri växlande reläutgång av ”Failsafe”-typ vilken kan användas för att tända larmlampor, starta/stoppa pumpar etc.

Manual ES35 Afriso

Download

Manual för för Afrio ES35 Nivålarm för termistorgivare ATEX-Certifierad & Självkontrollerande. ES35 är en ATEX-certifierad universell alarmenhet för användning tillsammans med typgodkända termistorgivare. Alarmenheten är universell och kan användas både som hög- eller lågnivå-larm. Enheten är självkontrollerande vilket innebär att enheten ger automatiskt larm i händelse av felaktigheter i givarkretsen. Eftersom enheten är ATEX-certifierad kan den användas för nivåkontroll av brandfarliga vätskor etc. Givarens kännande element utgörs av en termistor av PTC-typ. PTC = positiv temperatur koefficient, innebär att ter- mistorn då den genomflyts av en egen- säker ström, ökar sin resistans samtidigt som temperaturen i termistorn stiger. Eftersom termistorn endast kan uppnå sin högre temperatur då den befinnner sig i luft kan förstärkaren, vilken är ansluten till termistorn, avgöra om termistorn befinner sig i luft eller vätska. Enheten har en potentialfri växlande reläutgång av ”Failsafe”-typ vilken kan användas för att tända larmlampor, starta/stoppa pumpar etc.

Du kanske också gillar …

Kontakt

013-39 30 90 info@alvestadtanken.se Algolgatan 7 58335 Linköping Öppetider butik: Vardagar 07.00-16.00

Copyright © Älvestadtanken 2023 | Design och utveckling av Webking