1986- 2020

Vår historia

Vi på Älvestad-Tanken & INFRAPIPE har er kunder i fokus och erbjuder innovativa produkter från ledande tillverkare och leverantörer i Europa.

Välkomna till oss!

Nu och då

1986

Mats startade Älvestad Industriblästring där affärsidén var att renovera & förbättra ”diesel farmartankar” till lantbrukare i närområdet.

2004

Namnet byts till Älvestad-Tanken, renoveringar av tankar fortsatte men med tiden övergick all tid åt försäljning av nytillverkade dieseltankar tillverkade i rotationsgjuten polyeten.

2008

Företaget ombildades till aktiebolag med fokus på polyeten tankar & tillbehör för lagring & distribution av diesel, adblue, vatten & kemikalier.

2018

INFRAPIPE AB- dotterbolag

2018 startade vi INFRAPIPE AB där vårt fokus är att leverera VA, kabelskydd & mark- material för en hållbar infrastruktur, INFRAPIPE agerar dotterbolag till Älvestad-Tanken AB. INFRAPIPE delar med Älvestad-Tanken på lokalerna i Linköping och Älvestad.

2020

2020 är ett händelserikt år för oss på Älvestad-Tanken AB. Vi har just öppnat vår lokal i Linköping där vi har kontor, visningsrum & lager. I vår anläggning i Älvestad har vi lager och verkstad. Nya intressanta leverantörer och samarbeten har skapats.

2022

Vi har utmärkt oss som ett tillväxtföretag per det angivna bokslutet.

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!