1986- 2020

Vår historia

Vi på Älvestad-Tanken & INFRAPIPE har er kunder i fokus och erbjuder innovativa produkter från ledande tillverkare och leverantörer i Europa.

Välkomna till oss!

Nu och då

1986

Mats startade Älvestad Industriblästring där affärsidén var att renovera & förbättra ”diesel farmar tankar” till lantbrukare i närområdet.

2004

Namnet byts till Älvestad-Tanken, renoveringar av tankar fortsatte men med tiden övergick all tid åt försäljning av nytillverkade dieseltankar tillverkade i rotationsgjuten polyeten.

2008

Företaget ombildades till aktiebolag med fokus på polyeten tankar & tillbehör för lagring & distribution av diesel, AdBlue, vatten & kem.

2018

INFRAPIPE AB- dotterbolag

2018 startade vi INFRAPIPE AB där vårt fokus är att leverera VA, kabelskydd & mark- material för en hållbar infrastruktur, INFRAPIPE agerar dotterbolag till Älvestad-Tanken AB. INFRAPIPE delar med Älvestad-Tanken på lokalerna i Linköping och Älvestad.

2020

2020 är ett händelserikt år för oss på Älvestad-Tanken AB. Vi har just öppnat vår lokal i Linköping där vi har kontor, visningsrum & lager. I vår anläggning i Älvestad har vi lager och verkstad. Nya intressanta leverantörer och samarbeten har skapats.

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!