Vi är stolta över att ha fått förtroendet att leverera en högkvalitativ dubbelmantlad tank till Luleå. Denna tank är tillverkad av polyeten (PE) och är utrustad med flänsade anslutningar med en diameter på 110 mm och 63 mm, samt ett högnivålarm. Detta projekt är ett utmärkt exempel på vår förmåga att leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller våra kunders specifika behov.

Den dubbelmantlade tanken i PE är utformad för att erbjuda en pålitlig och säker lagringslösning för olika ändamål. PE-materialet är känt för sin utmärkta kemiska beständighet och hållbarhet, vilket gör det idealiskt för att hantera en mängd olika vätskor och ämnen.

Flänsade anslutningar med 110 mm och 63 mm möjliggör enkel och säker anslutning till andra system och utrustning, samtidigt som de säkerställer att tanken förblir tät och effektiv.

Vår målsättning är att leverera denna dubbelmantlade tank i högsta möjliga kvalitet och inom de överenskomna tidsramarna. Vi strävar alltid efter att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar, och vi ser fram emot att bidra till en säker och effektiv verksamhet i Luleå med denna leverans. Tack för att ni har valt oss som er partner för detta projekt.