Isolerade tankar & pumpstationer- Kiruna

Kiruna Stadflyttprojektet: Anpassade Tanklösningar för Bodetableringar

Vi på Älvestadtanken är stolta över att ha spelat en roll i Kiruna stadflyttprojektet, en imponerande ansträngning för att omlokalisera hela staden till en ny plats. Vår specialitet inom skräddarsydda tanklösningar har gjort det möjligt för oss att leverera till flera bodetableringar som utgör ryggraden i detta projekt.

För varje projekt har vi levererat en skräddarsydd dricksvattentank utrustad med en pump och nivåvakt. Denna tank är avgörande för att säkerställa en pålitlig och tillgänglig källa till dricksvatten. Vår noggranna design och högkvalitativa material säkerställer att vattnet är rent och klart för konsumtion, och pumpen och nivåvakten garanterar en konstant försörjning.

Vidare har vi levererat en pumpstation som är isolerad för att klara de krävande klimatförhållandena i Kiruna. Denna pumpstation används för att transportera vatten till en slamtank som är utrustad med en sugledning, larm och slambilskoppling. Denna kombination är avgörande för avloppshantering och säkerställer att avfallshantering går smidigt och effektivt.

Kiruna stadflyttprojektet är en av de mest utmanande och spännande uppgifterna vi har stött på, och vi är stolta över att ha varit en del av det. Vårt engagemang för att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter våra kunders unika behov har varit en nyckelfaktor för framgången i detta projekt. Vi ser fram emot att fortsätta vara en pålitlig partner för projekt av alla storlekar och komplexitetsgrader, och att hjälpa till med att göra stora projekt som Kiruna stadflytt så smidiga som möjligt.

 

Intresserad av något liknande? Välkommen att kontakta oss för mer information.