Transporttank 2000 liter med bensindriven pump

Robust transporttank på 2000 liter, komplett med ett stabilt ramverk, och avsedd för vattenhantering. Denna högkapacitetsbehållare är utrustad med en kraftfull bensindriven pump för snabb och effektiv tömning eller påfyllning. För extra bekvämlighet ingår även en praktisk slangvinda, vilket gör det lätt att hantera och förvara slangen.

Den medföljande spridarrampen öppnar upp för många användningsområden, från bevattning och vattenspridning i jordbruket till brandbekämpning eller andra vattenbaserade applikationer. Anslutningen för påfyllning är konstruerad för enkel och snabb påfyllning, vilket ökar tankens användarvänlighet.

För att säkerställa stabilitet och säkerhet är tanken utrustad med skvalpskydd, vilket minimerar risken för spill och oönskade rörelser under transport. Denna flexibla transporttank med ramverk är således en pålitlig och mångsidig lösning för olika användningsområden och möter kraven för effektiv vattenhantering inom olika branscher och applikationer.

Intresserad av något likvärdigt? Vi utrustar tankarna efter era behov. Välkommen att kontakt oss för mer information. Läs mer om bevattningstankar här.